Страници

неделя, 10 март 2013 г.

Лица на протестите, свързани с БСП, СИЛА, Алексей Петров и Слави Бинев

bulgaria-news
Стефан Иванов, бивш лидер на СДС-София и общински съветник в столицата, разпространи информация за лицата на протеста. Той допълва в коментара си, че голяма част от тях са свързани с БСП, чиято официалната позиция е, че подкрепя протестите, но не ги е инициирала! Всичко е започнало от цените на тока. Има нещо вярно! Но, има невидими течения и познати кукловоди, пише Иванов във фейсбук.

Ангел (Че) Славчев е член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ.
"Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума, 15.12.2012). Избран е за координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната. Той е виден лидер на крайното левичарство, с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу възрастните хора.
 Според източници на Bulgaria-news Славчев работи във фирмата Megalan, която стана част от Мтел. Там младежът е със заплата от 5000 лева месечно и е странно, че е затруднен да си плати тока и затова протестира.

Янко Петров е свързан със СИЛА и чест гост на телевизия СКАТ.

Людмила Манова, организатор на протеста в Благоевград. Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.Людмила Манова от Благоевград е участвала в 48-ия Конгрес на БСП в НДК. “Била е регионален координатор на упреквания за връзките си с Алексей Петров съюз „Сила”, вдовица, безработна.”

Дончо Дудев е от НОВА СИЛА и е един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение. Той твърди, че е професионален мениджър на протести! „Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо”, НОВА СИЛА
Статии в сайта: Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин. Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”! От Стара Загора е, и е определен като човек на Алексей Петров.

Димитър Лалев, който се пъчи със светлия костюм на челните редици присламчил се до Люси Манова, прескочи от ГОРД на Слави Бинев в СИЛА Благоевград едва преди дни. Така че няма как да крещи друго освен простотии като "Национализация на ЕРП-тата", "Отказваме да плащаме сметките" и т.н.

Мариана Христова е професионален борец срещу всичко западно. В едно радиопредаване ни осветли, че като притежателка на експертиза по протести консултира протестиращите.

Иван Петров (Варна) е с основно образование, футболист с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна, близък до лицето Борислав Гуцанов. Бивш футболист и треньор на “Спартак”, има връзка с футболните ултраси с камъните и пиратките. За него се знае, че е бивша национален състезател, хванат да краде дънки на лагер в Уелс и изключен за това от националният отбор и от БКП. На местните избори през 2007 г. той е бил включен в листата за общински съветници на Обединения блок на труда, а през 2011 е бил кандидат за кмет и водач на листата на Българската национално-радикална партия, често подкрепящи БСП.

Според Уикипедия Янаки Ганчев от групата "Орлов мост" е свързван с българския клон на "Анонимните", а Янко Петров от Монтана е бивш заместник-председател за София на упрекваното за връзки с Алексей Петров движение "Сила". “Изказва проанархистки възгледи, управител на недвижими имоти, цивилен студент от „Стопанска логистика“ във Военното училище - Велико Търново”.

Уикипедия дава информация и за някои от хората, участвали в заседанията при президента Росен Плевнелиев “В заседанията участват циганската медийна звезда Кремена Будинова, Слави Георгиев и Поли Карастоянова - функционери на движението ГОРД на бизнесмена и евродепутат Слави Бинев. Влизат още представители на Съюза за стопанска инициатива, близки до соченият за мафиотски бос бизнесмен Алексей Петров”.